hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
magazin [rizikófaktor]  2009. augusztus 31. hétfő   13:11
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Újdonság: Anastacia online árverést indít a Vatera.hu-n


  Anastacia jótékonysági árverést indít hazánk legnagyobb online piacterén, a Vatera.hu-n, 2009. augusztus 28-tól. Az árverésen sikeresen licitáló nyertes személyesen találkozhat a világsztárral: két jegyet és egy exkluzív vacsora meghívást nyerhet a 2009. szeptember 6-i budapesti koncertre. A jótékonysági árveréssel Anastacia - Dobó Katához és Oroszlán Szonjához hasonlóan - a mellrák ellen küzdő Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatja.
  
  A Vatera.hu ismét egy újdonsággal állt elő: hazánkban még soha nem licitálhattunk online aukción egy olyan presztízs értékű koncertjegyre, amihez egy vacsora is jár, és egyben a fellépő világsztárral is találkozhat az aukció nyertese..
  Az aukcióval a művésznő, aki sikeresen legyőzte a mellrákot, az Egészség Hídja Összefogás Egyesület mellrák elleni felvilágosító munkáját segíti. Így a nyertes egy kitűnő, feledhetetlen esti programon túl - jó ügyet is támogat, továbbá személyesen is találkozhat - a kulisszák mögött - az Egyesület munkáját segítő sztárokkal: Anastaciával, Dobó Katával és Oroszlán Szonjával. A 2009. augusztus 28-tól szeptember 4-ig tartó jótékonysági árverésen bárki licitálhat Anastacia koncertjére szóló két VIP jegyre. A legszerencsésebb vaterázó nem csupán a koncerten vehet részt, hanem az azt megelőző exkluzív fogadáson és személyesen is találkozhat a világsztárral.
  
  Nem ez az első alkalom, hogy a Vatera.hu jótékonysági ügy mellé áll. Számos jótékonysági akció folyik az ország legnagyobb piacterén. 2009 első felében minden hónapra jutott ilyen kezdeményezés: az aukciókból befolyt mintegy 850.000 Ft-ot a Vatera és a felajánlók teljes egészében jótékonysági célra fordították. A vaterázók idén többek között a Gyermekrohamkocsi működését, a Menhely Alapítványt és Marian Cozma emlékművének megalkotását támogatták. A jótékonysági aukciók keretében talált gazdára például az Intim fejlövés c. film dedikált forgatókönyve és Turi Tamás rally versenyző bajnoki overállja is. A jótékonysági aukciókat nagy érdeklődés kíséri, több mint 60.000 vaterázó kattintott az árverésekre az év első felében
  
  Anastacia
  Az amerikai énekesnő már a 2000-ben megjelent első, Not That Kind című albumából is 5 millió példányt adott el, s azóta több mint 25 millió lemeze kelt el. A többek között a Music Television különböző díjaival is kitüntetett kis hölgy hatalmas énekhanggal bír. Az alig 160 cm magas énekesnő erőteljes, karakteres énekhangja olyan slágerek révén vált világhírűvé, mint az I´m Outta Love, a Not That Kind, a Paid My Dues, a Left Outside Alone, a Sick & Tired vagy a Whyd You Lie To Me. Nemcsak dalai révén ismert, hiszen akkor is a címlapokon szerepelt, mikor 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, s a rajongók a kórral folytatott küzdelmét is végigkövethették. Anastacia 2004-es európai turnéjára összesen több mint 800 ezren voltak kíváncsiak. Az arénákat megtöltő koncertsorozat két hónapig tartott, majd ugyanabban az évben egy ráadás körrel is megfejelték. 2008-ban megjelent új albumának turnéján eddig 24 koncertet adott, szeptember 6-án érkezik Budapestre, a SYMA Rendezvényközpontba.
  
  Egészség Hídja Összefogás Egyesület
  A szervezetet hazánkban az első PPP (public private partnership), azaz a politika, az üzleti élet és a civil szféra összefogásán alapuló kezdeményezés. Körtvélyes Éva, az Egyesület elnökének vezetésével az Összefogás az elmúlt években számos akcióban részt vett, több terméket piacra bocsátott a rákellenes harc jegyében; ilyen volt az Összefogás karkötő, a zokni, legutóbb pedig az Összefogás Póló. A Vaterával sem ez az első együttműködés: tavaly Motorola telefonokra történt jótékonysági licit a portálon.
  Minden év október első vasárnapján a mellrák elleni küzdelem világszerte elismert hónapjában - jótékonysági sétát rendez az Egyesület a rózsaszín fénybe boruló Lánchídon. A következő Egészség Hídja-séta 2009. október 4-én kerül megrendezésre Budapesten, amelyet a tervek szerint több vidéki városban is hasonló rendezvény kínál majd október folyamán.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Bővebb információ és licit:

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 terrorized    batman    wattican punk ballet    unexpect    kiss erzsi    over help    ordog    kosheen    kaptár    the dictator    epica    the slayerking    checkpoint charlie    könyvtár    neckbreaker’s ball    az erő krónikája    twiggy ramirez    star trek    sin of god    gm49    story of the year    u.d.o    beszámolót erről    artas    social suicide  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!