hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előadók   2011. január 12. szerda   19:51
nincsen hozzászólás

szerző:
Lovreck


  „Frappáns Fúzió” a Lovegun,My Small Community,Illusion tagokból
  
  A zenekar hivatalosan 2010 tavaszán alakult, miután Lovrek Krisztián legjobb barátja, Kárpáti Zoltán Zalán segítségével elkészítette három saját nótájának házi demófelvételeit, azonban a történet ennél sokkal régebbre nyúlik vissza. A 90-es évek végén a Metallica hatására gitárt fogó Krisztián helyi kedvenc bandája az a komlói „Hearty Laugh” (1990-1998), amelynek alapító gitáros/dalszerzője Kárpáti Zoli volt. A vidék-szerte ismert és elismert csapat sikerei csúcsán a fővárosba költözött - ahol sajnos rövid idő múlva megszűnt - így a „nagy találkozás” ekkor még jócskán váratott magára.
  
  Krisz 19 évesen Komlón megalapítja az „Illusion” (2002-2003) nevű formációt, ahol énekes/szólógitárosként debütál. Ekkor kezdi el megírni azokat a dalokat és szövegeket, amelyek az első „Lovreck” lemezanyag jó részét képezik. Egy évvel az „Illusion” megszületését követően az együttes két részre szakad, Krisz próbál új társakat találni, kevés sikerrel. Ekkor költözik Pécsre, de megfelelő zenésztársak hiányában inkább gitárjátékának fejlesztésére koncentrál. Az „Illusion” dobosát ebben az időszakban hívja el Zoli az akkor alakuló új zenekarába Budapestre, és gyakorlatilag a két gitáros ennek kapcsán ismerkedik meg személyesen. Szintén ekkor indul el Krisztián YouTube „hódító” útján, amely ismertségének és elismertségének máig egyik fontos alappillére, a maga - mára már - több mint 1,4 milliós nézettségével.
  
  A legendás gitáros Daczi Zsolt (R.I.P.) bíztatására 2006-ban Krisz is Budapestre költözik, majd 2009-ben úgy dönt, mások szekerének tologatása helyett inkább folytatja - amit 19 évesen elkezdett - saját csapatának, az „Illusion”-nek sikerre vitelét. Ebben lesznek társai előbb Kárpáti Zoltán (ZZ), majd Horváth Gábor (Sexy), aki a „My Small Community”-ben szerzett nevet és elismerést gitárosként, azonban a „Lovreck”-ben, mint basszusgitáros vesz részt.
  
  A zenekar neve kezdetben tehát „Illusion”, amit a zenésztársak hamarosan leszavaznak, helyette a „Lovreck” nevet javasolják, melynek angol szlengbeli jelentése igen találó a zenekar szövegvilága ismeretének tükrében. A dobos posztra a fiatal tehetséget Veress Mártont választják, akivel 2010 őszétől koncertezik a csapat. A mostani repertoárban Krisztián szerzeményei mellett „Hearty”-nóták is szerepelnek, de a műhelymunkában csiszolódó és megedződött új dalok már a csapat együttes alkotói erejét tükrözik.
  
  A zenekar célja, hogy intellektuális metálként aposztrofált muzsikáját minél több emberhez eljuttassa és kemény, kitartó munkával a lehető legnagyobb elismerésre tegyen szert mind a közönség soraiban, mind szakmai berkeken belül egyaránt.



Kulcsszavak:
  Lovreck 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

weboldal

Lovrek Krisztián

videók

 kapcsolódó cikkek: 

Megjelent az első Lovreck nagylemez, a Lélek-Gyilkos - az új klipet nézd meg itt!

Lovreck: klip és döntő

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Bemutatkozik a HCKRY (Hickory) zenekar
Animációs klipet készített a Red One House
Mínuszegy
CORVILLE
Skulld
Dawnstar
Vogon Ultramarines
Gutting Revue
The Immigrants
Art of Haven
Piglet´s Suicide
Over My Dawn
Egy másik zenekar
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 p.o.d.    krízis    cosmogenesis    Északi támpont egyesület    hard    rhapsody    tim ries    nullus sum    aquincum    saint deamon    curse this ocean    after rain    győri andrea éva    fabricius anna    kraftwerk    fit for a king    hogyan lopjunk felhőkarcolót    dr. melancholia    zuboly    tökéletlen trükk    wasp    animations    georgie henley    jackson browne    az adósság  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!