hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2017. március 1. szerda   16:22
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tanulj a brit királyi család pszichoterapeutájától
Magyarországra jön Marisa Peer

  Motivációs előadó, hipnoterapeuta, viselkedéskutató és számos bestseller írónője – ez mind Marisa Peer egy személyben. A nemrég Nagy-Britannia legjobb terapeutájának megválasztott inspirációs világsztár hamarosan Magyarországon tart előadást a Wake Up! Day-en.
  
  Április elsején Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában tart előadást Marisa Peer. A Wake Up! Day egyik legnagyobb előadója a hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki királyi családokon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt. A Rendíthetetlen önbizalom című könyv és más bestsellerek szerzőjét a neves Tatler magazine Nagy Britannia 250 legfontosabb orvosai között tartja számon. A Men’s Health Magazine pedig “nagy angol úttörőnek” nevezi, és ő az egyetlen nő, akit a The Best of British bemutatott. Mélyre ható, ugyanakkor szórakoztató stílusát számos olyan anekdotával fűszerezi, melyet utolérhetetlen karrierje során találkozott, miközben több ezer embernek segített megoldani megoldhatatlannak tűnő, személyes problémáit.
  
  Marisa Peer exkluzív előadásában az önbecsülés, önbizalom, és önszeretet elérésében segít a közönségnek. Marisa célja, hogy személyesen átadja a magyar közönségnek saját módszereit. Olyan eszközöket, melyek egyszerűen illeszthetőek a legelfoglaltabb üzletember napi rutinjába is, és amelyekhez bármely, a mindennapi életben felmerülő döntéshozatal, változás vagy krízishelyzet során nyúlni tud.
  
  ”Mindannyian ugyanazokkal a problémákkal küzdünk. Nem érezzük magunkat elég jónak, elég okosnak, elég szépnek, elég gazdagnak, elég érdekesnek. Van egy általános elégedetlenségérzet mindazzal kapcsolatban, ami körülvesz bennünket. A megbecsülés azt jelenti, mennyire szereted önmagadat. Mindennap fókuszálj arra, ami jó és szerethető benned. Ha igazán jóban vagy magaddal, mások is eszerint fognak kezelni téged. Önmagad szeretete a kulcs mindenhez„ - mondta Marisa Peer, aki egy olyan különleges hipnoterápiás módszert is bemutat majd, amelyet világsztárokkal, s a brit királyi családdal is alkalmazott már.
  
  Marisa ígérete szerint, ha követed az iránymutatását és a felvázolt rendszereket, olyan eszköztárral rendelkezel majd, amely lehetővé teszi számodra, hogy a környezetedben hamarosan te legyél a példakép, akire felnéznek.
  
  Az Amerikai Kereskedelmi Kamara által is ajánlott Wake-Up! Day-en Marisa mellett olyan nemzetközileg elismert trénerekkel is találkozhat még az Aréna tízezres közönsége, mint Lisa Nichols, a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, vagy Jeffrey Allen lifecoach. Mellettük Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup, valamint Dr. Kemény Dénes is inspirációs előadással készül április elsejére.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 hobo    crippled fox    bury tomorrow    zságer    barack obama    stúdió galéria    the stone roses    jimi hendrix    suffocation    skalar music hungary    jetsam    keith richard    jack nicholson    Ü    atomic playboyz    prostitute disfigurement    mutiny on the bounty    adam sandler    wolf parade    a vadon törvényei    ridley scott    burning witches    pozakowski    iscream    william hurt  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!