hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2017. május 16. kedd   17:10
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Good Charlotte a Budapest Parkban
2017. június 17. Budapest Park



  Új, Youth Authority című lemezével és tini korunk kedvenc dalaival tér vissza hazánkba a Good Charlotte. A Madden-ikrek csapata június 17-én négy barát zenekarral érkezik a Budapest Parkba.
  
  Tavaly, az év egyik legjobban várt pop-punk lemezével tért vissza pihenőjéről a 2000-es évek egyik legnépszerűbb pop-punk csapata, a Good Charlotte. A várakozás megérte, a Youth Authority parádésra sikerült, olyan vendégekkel, mint a Biffy Clyroból ismert Simon Neil vagy Kellin Quinn a Sleeping with Sirens-ből.
  
  A marylandi csapat azon kevesek közé tartozik, akik szinte gimi óta együtt zenélnek, közel húsz éve húzzák minimális tagcserével. Az áttörés az MTV hódításával párhuzamosan érkezett a 2002-es Lifestyles of the Rich and the Famous képében. A dallal egyből a pop-és rock listák tetején találták magukat világszerte, a The Young and the Hopeless lemezből pedig közel 5 milliót kapkodtak el a rajongók. Nemcsak a közönség, de a szakma is megszerette a zenekar, vendégeskedtek a The Today Show-ban, írtak róluk a The New York Times-ban és szerepeltek a Rolling Stone címlapján is. És persze ezen a lemezen pörögtek a 2000-es évek lázadóinak „himnuszai” is, úgy, mint a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On.
  
  Szerencsére a csapat sikere nemcsak egyszeri tündérmese volt és azóta is ontják magukból a jobbnál-jobb slágereket, mint a Keep Your Hands Off My Girl vagy az Avenged Sevenfold-tagok közreműködésével készült The River.
  
  
  
  
  A Good Charlotte persze nem egyedül érkezik Budapestre, vendég zenekaraival szinte kész pop-punk fesztivált varázsolnák június 17-re. A marilandy bandán túl ugyanis a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens, a State Champs és az Issues is tiszteletét teszi.
  
  A Pierce The Veil már többször bizonyított hazánkban, a San Diegó-i testvérpár, Vic és Mike Fuentes alapította csapat, immáron tíz éve nyomja elementáris erőkkel. A banda tavaly jelentette meg Misadventures című új albumát melyről bizonyára most is hallhatunk számokat. A -szel régi időkre nyúlik vissza a Good Charlotte barátsága, a post-hardcore bandával többször játszottak együtt, az új lemezen pedig az énekesük, Kellin Quinn is közreműködik. Ha még nem lenne elég a jóból, szintén a tengerentúlról érkezik üdítő pop-punkjával a State Champs, akik májusban jelentetik meg Around The World And Back című albumuk deluxe változatát, míg az egész este alapját az Issues eszelős metalcore ütemei adják meg legfrissebb lemezükkel Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban, június 17-én.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 implode    tony iommy    hungaroconnections            silverstein    rolling stones    esben and the witch    zac efron    violator    battle: los angeles    1killembrace    karthago    nulladik változat    moog    sőrés zsolt    the faceless    deadstar assembly    németh juci    airbourne    weedeater    bourne    annihilator    norma jean    skálmöld    grammy  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!