hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2018. február 13. kedd   04:23
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Világsztár popdíva érkezik az EFOTT-ra: Jessie J


  Az EFOTT szervezői az ELTE segítségével, megannyi programkínálattal és fellépőhozatallal javában készülnek már az idei fesztiválra, John Newman szuperhíre után pedig egy újabb ütős bejelentéssel rukkoltak elő: a Velencei-tó partjára érkezik napjaink egyik világkedvence, Jessie J. A Grammy-re is jelölt díva Európában már sokszor, de hazánkban még sosem lépett nagyközönség elé. A napokban azonban aláírta: 2018. július 10-16. között, a Velence-Sukoró térségében megrendezett EFOTT-on már biztosan ott lesz a nagyszínpadon!
  
  A Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight, a Domino és még sorolhatnánk – a sztár dalai többmilliárdos letöltést generáltak már a zene-streamelő platformokon, illetve a YouTube-on, de igen nagy tekintélyre és nézettségre tett szert a brit és ausztrál Voice mentoraként és zsűritagjaként is.
  
  Az angol popdíva már fiatal korában elkönyvelte magáról, hogy az egyetlen olyan dolog, amiben mindig is jó volt, az az éneklés. Gyermekként tagja volt az iskolai kórusnak – bár onnan elküldték, mondván, túl hangos... Jessie J tovább küzdött, és 16 évesen felvételt nyert a The BRIT Schoolba, ahol olyan neves előadókkal végzett, mint Adele és Leona Lewis. Karrierjét dalszövegíróként kezdte, többek között Chris Brown és Miley Cyrus is köszönhet neki dalokat. A sokak által ismert, négyszeres platinalemez minősítést kapott Party in the USA is Jessie J nevéhez fűződik, amely elmondása szerint akkora bevételt hozott neki, hogy három évig tudta fizetni belőle lakbérét.
  
  2010-ben jelent meg első kislemeze Do It Like a Dude címmel, majd ezt követte a Price Tag, amely világszerte uralta a toplistákat. 2011 februárjában debütált első albuma, a Who You Are, amelyet még kettő követett (Alive 2013, Sweet Talker 2014). Közben megszületett David Guettával közös slágere, a Laserlight, amely szintén meghódította a világot. Évekig dolgozott a brit és az ausztrál Voice-ban, aztán újra robbantott: 2017 augusztusában megjelent Real Deal című slágere, amit három új dal követet – következő albumát pedig 2018-ra ígéri, R.O.S.E. címmel. Koncertjei mellett jelenleg a százmilliós nézettségű ázsiai profi tehetségkutatóban is aratja a sikereket: első nemzetközi versenyzőként hétről-hétre vezeti a szavazatok listáját.
  
  A hazai közönség idén júliusban először hallhatja és láthatja a brit világsztárt élőben Velencén, az EFOTT-on: – Talán nem esem túlzásba, ha azt mondom, hogy ekkora popdíva, mint Jessie J, még nem érkezett a fesztiválra, és mi magunk is izgatottan várjuk őt a nagyszínpadra. Jelenleg zajlik a fellépők listájának véglegesítése, a közösségi oldalakon hétről-hétre publikáljuk a már biztos neveket, ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel szervezzük a színes nappali, elsősorban sport, kulturális és turisztikai programokat – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.
  
  EFOTT, csak szabadon…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 legion    demoscene    despised icon    rózsakő    halestorm            illdisposed    the chariot    lake of mind    peter watkins    agatha christie    dio    synchronring    structures (can)    30y    mortiis    enterprise earth    gájer bálint    robert downey    kaszás géza    christina applegate    steve zahn    suidakra    the eyes of a traitor    death night feast  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!