hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2018. április 13. péntek   04:24
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Minden eddiginél nagyobb dobással készül a Budapest Park önálló kis szigete, a Nagyszünet


  Van egy hely a Budapest Park zsibajos forgatagában – a béke és a nyugalom kis szigete, amit úgy hívnak, hogy Nagyszünet. A Park bal oldalán található elszeparált zöld területet nagyon könnyű felismerni a csíkos napágyakról. Ez ad helyszínt különböző különleges, a korábbi évekhez képest sokkal színesebb programoknak - akusztikus koncertek, kertmozi, színház, utcaszínház, újcirkusz produkciók -, miközben limonádéval, kávéval, sörrel vagy hűsítőkkel vár titeket. Az ingyenes wifi és a konnektorok pedig arról biztosítanak, hogy a napfényes ég alatt rendezheted be saját kis kutyabarát irodád.
  
  Az akusztikus koncertek sorát a Véletlen Trió nyitja, amin Lovasi András és Heidl György dalai hangoznak el, Gábor Andor pedig az ütős hangszerekért felel. A műsor gerincét Lovasi szólólemezének dalai és Lackfi János megzenésített versei adják, de néhány latin nyelvű himnusz is felcsendül - a szerzők és az énekes ismeretlen vagy alig-alig ismert arcukat mutatják meg. De lesz még Black-Out is - a Csányi-testvérek által alapított egyik legmeghatározóbb hazai klasszikrock zenekar ezúttal egy különleges, sokkal lágyabb akusztikus verzióban adja elő az elmúlt 25 év zúzós, kemény slágereit. Őket követi a Muzsik és Volkova, azaz Farkas Krisztina és Farkas János az elmúlt tíz évben a ZUP tagjaiként zenélték körbe az országot, majd 2016 nyarán egy teljesen új zenei irányvonal mentén duóban kezdtek el dolgozni. Különlegességgel készül Balanyi Szilárd, a Quimby zongoristája is, aki ezúttal zenekarai nélkül, egy szál zongorával és két csodálatos hangú énekesnővel Schoblocher Barbarával és Kiss Flórával áll színpadra.
  
  De májusban a Nagyszünetben lesz látható jelenünk egyik legismertebb és legkedveltebb énekes-dalszerzője, Beck Zoli is, aki az underground megkerülhetetlen figurája. A 30Y és a Bezzeg a Kurva Beckek frontembere egy különleges atmoszférát teremt egyszálgitáros estjével.
  A Nagyszünet otthont ad egyéb különleges, néhol már extravagáns, de mindenképp látványos és szórakoztató művészeti programnak is. A Freak Fusion Cabaret a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg némi sötét humorral fűszerezve modern varieté hangulatban. A Ledpuppets formáció egy vízalatti világot kelt életre, a bábszínház, az élő zenés performansz és a látványszínház elemeit felhasználva. Zenei utazás vízen és fényeken keresztül a tengerfenékig. És kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Erre nyújt megoldást a hatalmas népszerűségnek örvendő Gardrób közösségi vásár! Az ötlet egészen egyszerű: Ti hozzátok a ruhákat, táskákat, kiegészítőket, csecsebecséket, ők pedig a helyszínt és a közösséget biztosítják.
  
  És ha mindez nem lenne elég, a Budapest Park chill-zónája a Sony Music Chanellel közösen a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek. Idén nyáron számos nagysikerű Sony film érkezik a Nagyszünet Kertmoziba. Májusban a szórakozás és a felhőtlen kikapcsolódás felelősei a kisstílű manager Jason Statham, a nagydumás bunyós Brad Pitt (Blöff), a társasjátékban ragadt Robin Williams (Jumanji), a mindig kiváló Christian Bale (Terminator) és a Kormányzó Úr Arnold Schwarzenegger (Az utolsó akcióhős).
  
  A májusi események ide kattintva itt találhatóak.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 dirty dogs    gabriela cedillo    origin    oasis    apey acoustic    ronnie james dio    black sabbath    felföldi péter    colin hanks    nirvana    boysetsfire    the last felony    andy irvine    we came as romans    the biters    checkmate    panírozott barikák    megahertz    nemes nagy ágnes    elyose    agentea    pixies    bleed from within    dope stars inc.    chelsea grin  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!