hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2020. február 12. szerda   04:30
nincsen hozzászólás

szerző: 12qper
Machine Gun Kelly a Budapest Parkban!


  Az Eminemmel is rapcsatába keveredő, egyébként rendszeresen világsztárokkal kooperáló, színészként is aktív Machine Gun Kelly június 28-án adja első magyarországi koncertjét a Budapest Parkban.
  
  A Texasban született, de Clevelandben nevelkedett Machine Gun Kelly - született Colson Baker - 2006 környékén kezdte el szállítani mixtape-ek formájában a frissítő és zavarbaejtően őszinte trackeket. 2009-ben már a világhírű harlemi Apollo Theatre tehetségkutatóját is megnyerte - ráadásul ő volt az első rapper, aki ilyen eredményt ért el az eseményen. A texasi SXSW fesztiválos fellépése után rögtön P. Diddy vette szárnyai alá, és le is szerződtette saját kiadójához. Első lemeze tehát már igencsak jó kezekben jelent meg - a 2012-es Lace Up pedig rögtön a Billboard lista negyedik helyén nyitott és rengeteg díjat zsebelt be az Év Legjobb Új Előadójaként. Innen tehát nem volt megállás, a következő évben megjelent Black Flag mixtape-n már olyan neves előadók szerepeltek vele, mint French Montana, Pusha T, Meek Mill, Wiz Khalifa és Kellin Quinn (Sleeping with Sirens).
  2015-ös második nagylemeze, az erősen sötét hangulatú, önéletrajzi elemekből építkező General Admisson volt az első anyag, amit már ténylegesen Machine Gun Kelly név alatt jelentetett meg. Az album a Billboard R&B/Hip-Hop albumlista élén debütált, és megint olyan sztárokat vonultatott fel, mint például Kid Rock. Ezt követően szintén egy kollaborációval robbantott - Camila Cabellóval közösen felvett Bad Things című kislemeze egy újabb löketet adott neki a világhír felé - nem mellesleg mindkét előadónak ez volt az első dala, ami a rádiós lista első 10 helyezettje közé jutott. És mindez még csak az előfutára volt 2017-ben megjelent Bloom című albumának, amin olyan további világsztár előadók működtek közre, mint Hailee Steinfeld, Ty Dolla $ign, James Arthur vagy Quavo (Migos).
  A hangos sikereket követően egy nem várt kontextusban is Kellyre terelődött a reflektorfény, ugyanis Eminem egy korábbi kommentjét felhasználva erősen nekiment Not Alike című dalában. Persze Kellyt sem kellett félteni, azonnal partner volt a rapcsatában, és Rap Devil című trackjében deklarálta, hogy Eminem már a múlté.
  A Bloomnál sokkal sötétebb, kevésbé popos, inkább a trap felé kitérő Binge EP-t tavaly egy újabb sztárparádés (Yungblud, Travis Barker, Trippie Redd, Lil Skies, Naomi Wild) lemez követte. A legutolsó információk alapján pedig megint valami újban, pontosabban egy pop punk projektben sántikál, amiben tettestársa ismét a Blink 182 dobos Travis Barker lesz.
  A zeneileg igencsak termékeny Machine Gun Kelly színészként is időről időre megcsillantja tehetségét - 2014-ben debütált a Túl a fényeken című filmben; a Pearl Jam roadját alakította a Roadies című sorozatban; szerepet kapott a Netflix nagysikerű Bird Box című mozijában; Tommy Lee-t alakította a Mötley Crüe dokumentumfilmjében, de szerepelt a Sundance fesztiválon tavaly debütált Big Time Adolescence vígjátékban is.
  A sokoldalú rapper karrierjében tehát egyetlen percre sincs megállás - a benne rejlő féktelen energiát pedig élő koncertjein ereszti szabadjára - most először ennek a hazai közönség is szem- és fültanúja lehet június 28-án a Budapest Parkban!
  
  A jegyértékesítés február 12-én 9 órakor indul!
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 vale of tears    kosheen    brutal assault    a titánok haragja    we butter the bread with butter    punnany massif    enrico rava    demonica    roger faxon    aether realm    borlai gergő    endiryah    arkan    forever still    silent screams    burzum    juliette lewis    how do you know    cameron diaz    alexander payne    the hellacopters    orient fall    sabaton    lunarsea    royal republic  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!