hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
film [film]  2021. március 3. szerda   06:19
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Epic Drama sorozatcsatorna új alkotásai


  MANHATTAN (Manhattan)
  1. évad
  13x60 perc
  PREMIER: 2021. február 25. 21:45 (további epizódok csütörtökönként 21:45-től)
  
  A Manhattan-tervet feldolgozó igaz történet. A második világháború alatt az amerikaiak be akarták előzni a németeket atombomba fejlesztésben. Egy új-mexikói sivatagban komplett kisvárost építettek fel, amelybe több ezer embert zsúfoltak össze. Többségüknek fogalmuk sem volt, milyen terv részesei lettek. A drámasorozat, amelyet a filmszakértők Primetime Emmy-díjjal jutalmaztak, az emberi találékonyság és pusztítás története egy hazugságokkal átszőtt világban.
  
  A történelmi dráma hátteréül egy szigorúan titkos küldetés szolgál: az új-mexikói Los Alamosban a világ első atombombájának megalkotására készülnek. Zseniális tudósok és családtagjaik életének részesei lehetünk, akik megpróbálnak együtt létezni egy titkokkal és hazugságokkal átszőtt világban.
  1943-ban Charlie Isaacs és felesége megérkezik Los Alamosba, a sivatagi kisvárosba, amit a kormány a projekten dolgozók számára hozott létre. Azonnal szembesülnek az ottani életkörülményekkel és kötelezettségekkel, amelyek aztán fokozatosan próbára teszik kapcsolatukat. Két rivális tudóscsapat is munkálkodik az atombomba-projekten, az egyik Reed Akley irányítása alatt, a másik pedig Frank Winter vezetésével. Frank feleségének, a botanikus Lizának fogalma sincs férje valódi hivatásáról, ám megszólal benne a vészharang, amikor változást észlel a helyi növényvilágban...
  
  
  
  SZINGAPÚRI SZORÍTÁS (The Singapore Grip)
  1. évad
  6x45 perc
  PREMIER: 2021. március 7. 21:00 (további részek vasárnaponként 21 órától)
  
  A világhírű Poldark sorozat alkotóinak legújabb drámája, amely a háború nehéz témakörét a vígjáték műfajával vegyíti. A forgatókönyv J. G. Farrell klasszikus regénye alapján készült, akihez a Veszedelmes viszonyok Oscar-díjas írója, Christopher Hampton szegődött a hatepizódos produkció erejéig.
  
  A színésztehetségektől hemzsegő Szingapúri szorítás a II. világháború idején játszódik, és egy gazdag brit családra összpontosít, akik a gyarmati Szingapúrban élnek a japán invázió közepette. Walter Blackett (David Morrissey – The Walking Dead) vezeti a régió legpatinásabb cégét, és miközben a világ a feje tetejére áll, ő az üzletét mindenáron (értsük úgy, hogy üzleti manipulációk segítségével) meg akarja őrizni. Terveit felülírja üzlettársának (Charles Dance – Trónok harca) hirtelen jött cselekvőképtelensége – érdekeltsége ugyanis idealista fiához, Matthew-hoz (Luke Treadaway – Hitszegők) kerül. Blackett mindent megtesz, hogy érdekházasság szülessék lánya és Matthew között, azonban a fiú egy titokzatos kínai hölgy felé is kacsingat – és ezzel alaposan belekeveredik egy egzotikus szerelmi háromszögbe. A sorozat lenyűgöző képet fest a hanyatlóban lévő társadalomról, egy széthulló életéhez is ragaszkodó család mindennapjain keresztül.
  
  A fordulatos miniszériában még olyan remek, Golden Globe-jelölt színészek is feltűnnek, mint Colm Meaney (Star Trek) vagy Jane Horrocks (A kis királylány).
  
  FRANKIE DRAKE REJTÉLYEK (Frankie Drake Mysteries)
  4. évad
  10x45 perc
  PREMIER: 2021. március 23. 21:00 (további részek keddenként 21 órától)
  
  Az elragadó női magánnyomozó gárda folytatja lendületes ténykedését: az új évadban extra kihívást jelentő esetekkel ugyanúgy szembe kell nézniük, mint zseniális ellenségekkel.
  Frankie az évadot a „mindenem megvan” életérzéssel kezdi: a munkában hasítanak, a kiszemelt férfi is hálóba akadt, bár azért a helyi asztalossal is szemezget… Hamarosan azonban rá kell jönnie: az idilli kép csak ábránd. Édesanyja, Nora még mindig segítségére szorul, és hamarosan testvére is megjelenik a színen, aki úgy véli, apjuk még életben lehet. Így történik, hogy számos bűnügy mellett Frankie-nek még a családja is feladja a leckét, ami aztán kihatással lesz szerelmi életére…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ők a Magyar Mozgókép Fesztivál idei életműdíjasai
Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 gerard butler    arcturus    rise against cover    weezer    prong    gorillaz sound system    sleep token    deep purple    pfa    jamie chung    bruce dickinson    heavy eyes    isten háta mögött    as they burn    footlose    karai anna    tina fey    kukovecz gábor    skáld    volband    imperial never say die    deep purple    atreyu    corrections house    confronto  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!