hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
hírek   2021. augusztus 23. hétfő   07:39
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Anthrax: 40 éves thrash történelmi utazás jövőre a Barba Negrában


  Bár idén ünnepli 40. születésnapját a thrash legenda Anthrax, a jubileumi turnét egy 28 dátumos, teljes európai headliner turnéval egészítik ki 2022 őszén. Az estén az Anthrax legénysége - Joey Belladonna (ének), Scott Ian (gitár), Frank Bello (basszus), Charlie Benante (dob), és Jon Donais (gitár) - a teljes négy évtized munkásságát előveszi, rajongói kedvencektől az igazi ritkaságokig. Vendégeik a pont feleannyi idős speed / thrash / crossover brigád, a Municipal Waste lesznek, mi pedig egy remek Halloween éjszakát tölthetünk el velük, október 31-én a Barba Negrában. A jegyértékesítés augusztus 20-án, 11 órakor indul!
  Facebook esemény
  
  “Jó rég nyomtuk a rock’n’roll-t Európában, az biztos...” - mondta Charlie Benante dobos. “...de most végre visszatérhetünk hozzátok bepótolni mindazt, ami az elmúlt időben kimaradt. Mivel 2022 előtt biztosan nem tudunk odautazni, lesz időnk gondoskodni róla, hogy minden egyes koncert eseménydús és emlékezetes legyen számotokra. Nem egyszerű ünneplés lesz ez négy évtized dalaival, hanem igazi történelmi utazásban lesz részetek! Alig várom, hogy lássam a sok vidám arcot!”
  
  “Európában van valami igazán különleges.” - tette hozzá Joey Belladonna énekes. “Az ottani rajongóink állandóan óriási, átütő izgalommal reagálnak minden koncertünkön, én pedig jobban imádok ott játszani, mint azt bárki el tudná képzeln, szóval nagyon várom már ezt a turnét!”
  
  
  A negyven éves múlt megidézése idén kezdődött, május 3-án indult a visszaszámlálás a zenekar hivatalos születésnapjáig, július 18-ig, egy heti háromszor háromszor jelentkező, vendégekkel teli 40 részes websorozattal, amelyben olyan barátok, zenésztársak elevenítették fel az legendás éveket, mint Chuck D, Kerry King, John Carpenter, Slash, Tom Morello, Rob Zombie, Robert Trujillo, Dave Grohl vagy Keanu Reeves. Az ünneplés csúcspontja július 16-án volt, amikor egy globális live stream eseményen játszottak a teljes Anthrax életműből.
  Nézd végig itt.
  
  Kereken negyven év telt el az Anthrax 1981-es alapítása óta, ezidő alatt 11 stúdióalbumot készítettek, többszörös arany és platinalemezes elismerés és hat Grammy jelölés mellett rengeteg jutalmat és díjat vehettek át az évek során a média és a zeneipar képviselőitől, és természetesen a rajongóktól is. 1991-ben faji és műfaji korlátokat és határokat teljesen megsemmisítve készült el a Public Enemy-vel közös Bring The Noise dal, illetve az első metal zenekar voltak, akinek a zenéje a Marson is hallható volt, amikor a NASA a Got The Time-ot játszotta a Curiosity-marsjárón 2012-ben. A Metallica, Slayer, és a Megadeth mellett az Anthrax is részese a “Big Four”-nak, a speed / thrash metal legnagyobbjainak.
  
  Idén jelent meg a Z2 Comics kiadásában az Among the Living című képregényalbum, amin dalról dalra kísérik végig a történetben az 1987-es Among the Living lemezt. A kiadványban szerepel egy “ki-kicsoda?” rész, amiben a zenei és képregényes világból párosítanak neveket, akik szóbuborék formában mesélik el, hogy egy-egy dal mit jelent számukra. A járványhelyzet okozta kényszerszünetet és koncertstopot kihasználva a zenekar keményen dolgozik a következő Anthrax nagylemezen, ami a 2022-es koncertig mindenképp meg fog jelenni.
  
  A speed / thrash / crossover metalos a Municipal Waste szintén új zenén dolgozik, az idén 20 éves zenekar legutóbb 2017-ben adott ki lemezt, 2019-ban pedig a The Last Rager című EP-vel jelentkeztek.
  
  
  A H-MUSIC, a K2 Agency, a ROCK1 és a BARBA NEGRA bemutatja:
  ANTHRAX
  Municipal Waste
  2022.10.31.
  BARBA NEGRA
  
  Jegyek:
  11999 Ft ▲ elővételben 2022.05.31-ig
  12999 Ft ▲ elővételben 2022.10.30-ig
  14999 Ft ▲ A koncert napján és a helyszínen
  Kapunyitás: 18:00 / Szervező: Budai Hídfő
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 palaye royale    gallows    guano apes    imperfect harmonies    incantation    year of the goat    larsen    díva    hatóságilag tilos    brutality will prevail    halálos iramban    kalála    thin lizzy    mastic scum    pitt    vam design center    megazetor     ivan &the parazol    the word alive (usa)    the iron maidens    rock the boat    underworld 4    our youth    blur    takács tamás band  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!