hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2022. június 21. kedd   21:30
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
25 éves lett a FEZEN - a Nightwish és a Scooter is szerepel a jubileumi programban
2022. július 27-30. Székesfehérvár

  Jubileumi programmal és extra köszönetnappal tér vissza két év kényszerszünet után a FEZEN fesztivál. Július végén külföldi kedvencekkel és a legnagyobb hazai sztárokkal találkozhatunk Székesfehérváron. A FEZEN-en idén is mindenféle zenei stílus rajongói találnak izgalmas programot: a pop, a rock és a metal vonal mellett az elektronikus műfajok és Európa egyik legnagyobb retro showja is megjelenik a fesztiválon.
  
  Két év kényszerszünet után, jubileumi programmal tér vissza a FEZEN Fesztivál. A Liget idei első koncertjén tartott sajtótájékoztatón dr. Cser-Palkovics András gratulált a szervezőknek a 25 évhez, és mint fogalmazott, ahhoz, hogy ilyen szép kort megéljen, a támogatók mellett ´kell mindig egy mag, akinek szíve-lelke, gyakorlatilag az élete„ a FEZEN. Székesfehérvár polgármestere a születésnapi bulira is meginvitálta a fehérváriakat, mint mondta: “ Mindenkitől megértést kérek, hogy a szülinap okán most egy kicsit hosszabb lesz a szombat esti buli, de leginkább azt kérem, hogy jöjjenek el´.
  
  Kovács Antal hozzátette, a ´25 éves születésnapot tortával, tűzijátékkal és egy szabadtéri nagyszínpados NECC partyval ünnepli a fesztivál a szombati zárónapon. A FEZEN főszervezője úgy fogalmazott: az Önkormányzat hathatós és konstruktív hozzáállása nélkül a FEZEN nem tudott volna eljutni odáig, hogy itt 40-60 ezer ember legyen a négy nap alatt, akiknek közel 45-50 százaléka távolabbról érkezik Székesfehérvárra´.
  
  A program kapcsán Kovács Antal elmondta: ´több mint 100 fellépő közel 20 külföldi produkcióval érkezik a jubileumi FEZEN-re. Köztük lesz a fesztivál történetének egyik legnagyobb metal fellépője, a Nightwish. De visszatér a Scooter, és idén nyitott a FEZEN az elektronikus irányzatok felé is. Egy minifesztivál lesz a fesztiválban, hiszen a pénteki napon az egyik nagyszínpad a Total Dance Festivalé lesz. Több mint 3 órányi slágeregyveleg 12 előadótól: Eiffel 65, Mr. President, La Bouche, Turbo D a Snapből, Alice DJ, DJ Sash és a hazai kedvencek. Az 1990-es és 2000-es évek legismertebb, legpörgősebb dalai is itt lesznek. Természetesen a hazai fesztiválkedvencek sem maradnak el, a program már megtalálható a fezen.hu oldalon, és hamarosan érkezik a pontos időpont és helyszín szerinti beosztás is.
  
  Várhatóan idén is több tízezer fesztiválozó érkezik július végén Székesfehérvárra. A sátrazók számára idén változik a helyszín. Dr. Cser-Palkovics András elmondta: „Az amerikaifoci meccsek okán a kempinget most nem a fesztivál területén, hanem a Bregyóban tudjuk kialakítani.” A fesztiválozókat buszjáratok szállítják majd a helyszínek között, és bár ez jelent majd néhány perces plusz utat, de a Bregyó közben árnyas sátorhelyek és folyóvizes, épített zuhanyzó nyújt plusz kényelmet.
  A környékbeliekhez szólva Kovács Antal elmondta, idén is lesz kiemelt kedvezmény a fesztivál közelében élőknek, erről hamarosan kapnak külön tájékoztatást az érintett utcák lakói. Azoknak a fezenezőknek pedig, akik az elmúlt két évben nem váltották vissza a jegyüket egy extra, bemelegítő nappal kedveskedik a fesztivál, ők már kedden 14 órától jöhetnek a fesztiválra, és néhány koncerttel már előre hangolhatnak a szerdai teljes nyitásra.




Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 demoshow    hófehér és a vadász    anjou lafayette    agentea    bill nighy    időgép    larry hangman    sterbhaus    wakachuka    trixie whitley    keleti nyugalom    killswitch engage    jarboe    mörbid carnage    spiritual beggars    mörbid carnage    new seed 55    paul walker    ska-pécs    kerekes anna    conan´s first date    surface festival    cynic    big miracle    no more gravity  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!