hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
film [filmfesztivál]  2022. június 27. hétfő   06:37
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kultfilmekkel és koncertfilmekkel nyílik meg Óbudán Budapest legújabb mozija


  Június 30-án csütörtök este hollywoodi filmklasszikusok, ikonikus koncertfilmek és népszerű családi animációs filmek ingyenes vetítésével nyitja meg kapuit a GOBUDA Mozi, a teljes körűen felújított GOBUDA Mall – korábbi nevén EuroCenter – hat termes multiplex mozija.
  
  A WING Zrt. fejlesztésében újjászületett az óbudai EuroCenter, új nevén GOBUDA Mall bevásárlóközpont. A rekordsebességgel elkészült, modern és emberléptékű észak-budai pláza teljes mértékben a kerületben és a környező agglomerációban élők igényeire szabva újult meg. A tetőtől talpig újratervezett és teljes körűen felújított bevásárló- és szabadidős központ egyes részeit március végétől kezdve több szakaszban nyitották meg a látogatók részére.A nyitási folyamat egy kiemelt állomása következik július 1-jén: ezen a napon indul a hat termes GOBUDA Mozi folyamatos működése, a Pannonia Movie Kft üzemeltetésében. Az ő nevükhöz fűződik a XII. kerületi Cinema MOM és a XV. kerületi Pólus Mozi, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is.
  
  A mozinyitás előestéjén, június 30-án csütörtökön 17:00 órától különleges programmal, ingyenes vetítésekkel várják a filmrajongókat. Olyan kultfilmek láthatók egy-egy alkalommal újra a nagyvásznon, mint az idén 40 éves E.T. – A földönkívüli (1982), Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Vissza a jövőbe (1985), A múmia (1999), és családi animációs kedvencek: a Gru 1. (2010) és a Shrek 1. (2001). A nyitóest programjában négy koncertfilm is szerepel: műsorra kerül a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjéről készült mozifilm, a Depeche Mode nagy sikerű zenés dokumentumfilmje, a Spirits in the Forest (2019) – a közelmúltban elhunyt alapító tag, Andrew Fletcher emlékére –, a Metallica és a San Francisco Szimfonikusok S&M² című 2019-es koncertjéről készült film, és egy igazi ritkaság, a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje.
  
  A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal vetítik, a játékfilmek magyar szinkronnal láthatók. A vetítésekre a belépés díjtalan, helyre szóló regisztrációs jegy online foglalható az mozi napokban elindult honlapján, a https://gobudamozi.hu/ címen, ahol a részletes moziműsor és a közelgő premierek mellett online jegyfoglalás és jegyvásárlás is elérhető.
  
  Július 1. péntektől kezdve a GOBUDA Mozi a hét minden napján várja a filmrajongókat. A prémium moziélményt a letisztult belsőépítészeti koncepció mellett a korszerű digitális vetítés- és hangtechnika biztosítja. A hat moziterem közül az egyikben már a nyitáskor a legmodernebb technikát képviselő RGB lézer-vetítőgép üzemel, és a folyamatos fejlesztés során később mindegyik teremben ilyenre cserélik a gépeket.
  
  A nyitást követő hetekben olyan, sokak által várt premierfilmek érkeznek a GOBUDA Mozi termeibe, mint a Minyonok – Gru színre lép (július 1.), a Thor – Szerelem és mennydörgés (július 7.), vagy Brad Pitt legújabb akciófilmje, A gyilkos járat (augusztus 4.). A premiereken kívül természetesen a közelmúlt sikerfilmjei is elérhetők lesznek, köztük a közönségkedvenc Top Gun: Maverick, a zenés életrajzi dráma Elvis, a pattanásig feszült horror-dráma Fekete telefon, vagy a legújabb Disney-Pixar animációs kalandfilm, a Lightyear.
  
  A GOBUDA Mozi műsorában a premierfilmek mellett ősztől különleges, csak egy-egy estén látható mozitartalmak is helyet kapnak, köztük koncertfilmek, opera- és balett közvetítések, valamint digitálisan restaurált filmtörténeti klasszikusok és tematikus filmklub vetítések. A mozivetítések mellett szeptembertől élő bábszínházi programok is várják a legkisebbeket, olyan népszerű mesehősökkel, mint Kipp-Kopp, Boribon vagy Marcipán Cica.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 defeated sanity    kihajolni veszélyes    winter    hour of penance    atari teenage riot    mindenki szereti a bálnákat    wind rose    greg graffin    pendulum    walking with strangers    scarify    infected mushroom    valerian swing    true grit    lemmy    orphaned land    ocho macho    golden globe    lochnesz    adam sandler    d.o.c.    Őrült szív    assassin    aerosmith    chris hemswoth  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!