hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2022. november 29. kedd   06:18
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Országos focivetélkedő indult Hidegkuti Nándor tiszteletére


  Száz évvel ezelőtt született az MTK Örökös Bajnoka és Örökös tagja, az Aranycsapat csatára, Hidegkuti Nándor. A legendás labdarúgó 302 mérkőzésen 202 gólt lőtt MTK-mezben, olimpiai bajnoki címet és világbajnoki ezüstérmet szerzett az Aranycsapattal, az angolok elleni 6:3-as mérkőzésen pedig mesterhármast ért el. A csatárfenomén tiszteletére a DUE Médiahálózat és az MTK Budapest egy nagyszabású játékot indított Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak néven. A Teszt kitér a magyar válogatott több évtizedes sikereire és az elmúlt évek fantasztikus győzelmeire.
  
  Magyarország a 10 millió szövetségi kapitány országa – mondják sokan, és van benne igazság: bárhol is tartson a magyar futball, óriási érdeklődés övezi. A fociláz csak fokozódik, ha a nemzeti válogatott vagy valamelyik klubcsapatunk nemzetközi sorozatban vetélkedik. A DUE Médiahálózat lényegében egy űrt tölt be azzal, hogy az olyan nagy sikerű játékok után, mint a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak, a Nagy Diák KRESZ-teszt vagy a Nagy Diák Agrárteszt, elindította a Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak versenyt az MTK Budapest támogatásával. Az időzítés sem véletlen, ugyanis – amellett hogy épp tart a labdarúgó világbajnokság - száz évvel ezelőtt született az MTK Örökös Bajnoka és Örökös tagja, az Aranycsapat csatára, Hidegkuti Nándor. A csatárfenomén tiszteletére hívták életre a Focitesztet, mely feleleveníti a magyar labdarúgás múltját és jelenét, az Aranycsapat, és legendás csatára, Hidegkuti Nándor sikereit, valamint a magyar válogatott közelmúltbéli remek szerepléseit. Természetesen kitér az 1938-as és 1964-es VB-ezüstéremre, a három olimpiai aranyra, a legendás 6:3-ra, a 2016-os EB-csoportgyőzelemre vagy akár az idei, németek elleni lipcsei, és az angolok elleni wolverhamptoni diadalra.
  
  A 18 kérdéses tesztet a játék első, online fordulójában április 30-ig bárki kitöltheti a nagydiaktesztek.hu oldalon, de a középdöntőben már csak a 14 és 24 év közötti fiatalok vehetnek részt. Az online teszt kitöltői közül az ezer legjobb játékos kap majd meghívást a középdöntőbe, melyet 2023. május 25-én és 26-án rendeznek Budapesten, a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében az újpesti UP Rendezvénytérben. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legeredményesebb 10 játékos jut be.
  
  A győztes, majd a második és a harmadik helyezett három nyereményből választhat: egy 2 személyes, 4 napos utazást Londonba, vagy egy Samsung Smart LED televíziót, vagy egy Samsung Galaxy 5G mobiltelefont vihetnek haza.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 gutted    babák    smici    veil of maya    korzus    sleep token    rhcp    tower heist    zoolander 2    legion of the damned    slipchaos    tonmi lillman     hayley williams    lyapis trubetskoy    ben affleck    gary lightbody    in mourning    bornholm    john lydon    auróra    kaltenbach open air    arvas    guardista    katona tamás    transformers 3 f  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!